diumenge, 8 de març del 2009

Cap de setmana de formació

Avui diumenge tanco un cap de setmana enfocat principalment a la formació, ja sigui en diferents àmbits com el de Jove Cambra, Kinetical o la UOC, i per això avui escric sobre la formació.

Quan parlem de formació i parlem de Jove Cambra, sempre utilitzem el concepte Learning by Doing i aquests tres punts, són comuns amb els tres entorns de formació on m’he mogut aquests dies:

- Jove Cambra ... preparant temes de formació amb l’amic Jordi i l’amic Marc. Tenim reptes per davant i estem parlant i treballant per veure com els podem abordar d’una manera que ens ho passem bé i aprenguem!

- Kinetical ... aprenent a utilitzar programes nous hem tret però sobretot, preparant un viatge a Paris per aprendre com vendre els nostres productes a França i com començar a fer aquest camí

- UOC .. arrancant el nou semestre, per aprendre Comptabilitat Financera, Dret Mercantil i Sistema Fiscal, però menys mal que el sistema d’aprenentatge de la UOC es diferent.

Amb això molts cops un pot pensar .. “perquè collons complicar-me tant la vida amb estudis?” però quan pares a reflexionar i pensar-ho, et ve al cap la frase del Gandhi que deia

“Viu com si anessis a morir demà, però aprèn com si anessis a viure tota la vida

Per tant .. “la formació es un viatge cap al coneixement

Teniu ja el bitllet?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada