dilluns, 1 de desembre del 2008

SEMINARI: LES 10 SAGETES DE L'EMPRENEDOR

Durada: 4 hores
Assistents: 12

A tothom ens agrada jugar, aprendre mentre fem i sobretot, ser capaços de veure els errors que realitzem, per tal de poder-los millorar en un futur. Aquest concepte d’aprenentatge, es que el famós “learning by doing” de la nostra entitat, la Jove Cambra http://www.jci.cat/ i que fiquem en pràctica al Seminari “Les 10 Sagetes de l’Emprenedor

I que s’explica en aquest seminari?

Doncs que molts de nosaltres, en algun moment de la nostra vida, com a emprenedors hem tingut la capacitat de tenir “idees” que creiem que calen en la nostra societat. Poden ser idees de solidaritat, de comunitat, empresa, esportives o d’altres de les quals en una fase inicial ens “enamorem d’elles” i creiem que realment val la pena lluitar per tirar-les endavant tant bon punt com aquestes mateixes acaben de sortir a la llum.

En aquest seminari, “Les 10 Sagetes de l’Emprenedor” explicarem quines són aquells conceptes, pautes i preguntes que cal que ens fem sempre que tinguem una idea, projecte, activitat o empresa que vulguem tirar endavant, tot tenint present que Emprenedor no sempre vol dir Empresa.

Us adjuntem fotografia de l’amic Barrufet que ens ajuda durant el seminari ...
Si voleu participar en alguna propera edició, o voleu impartir-ho al vostre territori, no dubteu en contactar directament a:

albert.riba@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada