dissabte, 11 d’abril del 2009

3.000 euros a Debat

La Jove Cambra impulsa el concurs 3.000 euros a Debat obert a tots els joves de la comarca

- L’equip guanyador del que serà el I Concurs de Debat Jove de l’Anoia s’emportarà 3.000 euros de premi

- Les inscripcions estan obertes fins el proper 30 d’abril i hi poden participar tots els anoiencs d’entre 18 i 40 anys


La Jove Cambra d’Igualada posa en marxa el concurs 3.000 euros a Debat, una nova proposta adreçada al públic jove que esdevindrà el I Concurs de Debat Jove de la comarca de l’Anoia.

3.000 euros a Debat és un concurs destinat a tots els joves d’entre 18 i 40 anys que hagin nascut i/o resideixin a l’Anoia, on es pretén que els joves demostrin i perfeccionin les seves habilitats en oratòria i debat, eines de comunicació claus pel creixement tant personal com professional.

L’objectiu és, d’una banda, dotar la ciutat d’un concurs de debat d’alt nivell, amb un jurat qualificat i una base formativa pels participants que assegurarà la qualitat del concurs, i, de l’altra, donar una oportunitat a les noves generacions perquè s’expressin, opinin i demostrin la seva inquietud pels temes d’actualitat.

La proposta neix de la convicció que falta crear un gran esdeveniment socio-cultural adreçat als joves a la nostra comarca i pretén implicar-los a debatre sobre els principals problemes i temes d’actualitat, tant locals com d’àmbit estatal. La finalitat última és fer que siguin partícips del necessari debat social que cal per millorar el nostre entorn.

El concurs es durà a terme durant el mes de maig. Concretament, els dies 9 i 16 es faran les semifinals eliminatòries, de les quals en sortiran els 2 finalistes que disputaran la gran final, el dia 23 de maig, al Museu de la Pell d’Igualada.

Per tal de garantir la qualitat dels debats, la Jove Cambra oferirà a tots els participants dos cursos: oratòria i tècniques de debat. 8 hores de formació de mans de reconeguts formadors de l’Institut de Formació de la Jove Cambra de Catalunya que impartiran coneixements d’oratòria, llenguatge no verbal, tècniques de debat, comunicació, etc.

L’equip guanyador, tal i com s’evidencia del nom del concurs, rebrà el temptador premi de 3.000 euros. A més hi haurà obsequis per tots els participants. Cal destacar que el concurs està obert a un màxim de 16 equips, formats per tres persones (amb una quarta opcional que actuï com a reserva), que s’acceptaran per estricte ordre d’inscripció. Les inscripcions poden fer-se a la web http://www.3000eurosadebat.cat/ abans del dia 30 d’abril.

Nota. Us adjuntem la imatge promocional del concurs. Podeu visitar la web del programa per saber-ne més detalls.

Per a més informació: Laura Hernan, presidenta 2009. Tlf. 636 11 28 84.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada