dimarts, 5 de maig del 2009

Dia de Genis: Think Different, Actt Different Too

Avui per motius de feina he hagut d’anar a Reus i he aprofitat per anar a veure la Nuria, una companya de JCI de Reus que precisament treballa al Museu Centre Gaudí que han muntat allà .. una passada realment i quan he marxat li he dit ..

Nuria, si és geni aquest Gaudi si .. avui en parlaré al Blog” .. ;)

Passo el dia, arribo a casa, sopo i veig per la 2 que fan un reportatge d’en Ferran Adrià on explica tota l’historia del Bulli, des dels orígens, el seu soci, de quan va entrar ell com a cuiner fins al dia d’avui ... un geni, un referent i considerat el millor del món, és a dir.

“En un dia, dos genis que ho veuen tot diferent”

Després i abans d’anar a dormir, vaig al Facebook i em trobo el video “Think Different” que us adjunto que habia penjat el Jordi Valls que es realment brutal, i seguint sobretot la linea d’Apple.

I això m’ha fet pensar realment, que no n’hi ha prou en veure-ho diferent, sino que l’èxit de tots aquests és que a part de la tenir la capacitat de pensar-ho diferent, han tingut “els collons” de fer-ho també diferent, i per això, en un moment de crisi global, on tot és molt dificil i complicat, ens ha de servir d’ànim als emprenedors ... i sobretot fer recordar que:

"Think Different, Act Different too" ... però no és dolent, és diferent”

O sigui .. a gaudir del video .. breu però intens

PD gràcies Nuria i gràcies Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada