dimarts, 12 de maig del 2009

Kinetical a EADA: els rols evolucionen

Ahir a la tarda vaig tenir la sort de poder anar a EADA convidats per l’amic Ramon, que es professor d’una assignatura d’un MBA, relacionat amb les noves tecnologies. Com alguns de vosaltres poder sabreu, el model educatiu de EADA està basat en l’estudi del cas i per aquest motiu varem tenir la sort de ser allà presents.

Durant la presentació varem poder presentar la nostra empresa www.kinetical.com però sobretot, l’oportunitat de compartir amb els assistents i alumnes del MBA, d’un cas d’èxit que varem aconseguir realitzar amb l’empresa INDO www.indo.es.

El cas era sobre com l’empresa en qüestió va evolucionar i implantar solucions de mobilitat tot utilitzant dispositius mòbils tablet pc. Aquest cas també cal dir que va ser utilitzat per l’escola de negocis IESE i els fabricant MICROSOFT com a exemple d’aplicació de mobilitat en empreses com a millora de productivitat i reducció de costos.

Un tema si es curiós i ens va fer gràcia, es veure com realment un grup de gent jove, deuria ser promig entre 30 i 40 anys d’edat, estava preparant-se en una escola de negocis, fent un master o MBA per tal d’iniciar un nou camí o repte professional o empresarial, al igual, que l’any 2001 varem fer quatre dels promotors de Kinetical l’any 2001 quan varem fer un master de e-Commerce a La Salle i on ens venien altres empreses i emprenedors a explicar-nos les seves experiencies.

Per això avui diem .. “els rols evolucionen”, però “seguim treballant perquè segueixin evolucionant

Així doncs, una experiència interessant, uns assistents molt receptius i molt interactius, a qui espero els hagués agradat tant Kinetical, com el cas d’èxit com la nostra presentació.

2 comentaris:

  1. Caram! Jo també voldria participar en aquestes Jornades que sempre són molt interessants!!

    ResponElimina
  2. home .. doncs podriem montar-ne alguna a JCI .. ;) ..

    L'organitzes tu?? .. ;)

    ResponElimina