dilluns, 22 de juny del 2009

Quina és la nostra força motriu??

Avui dilluns al arribar a casa he pensat en dues coses que s’han ajuntat amb una frase que he llegit va dir en Aristòtil fa molts ... molts anys!!!

Què ha passat?

- Doncs que hem fet l’enviament del Manual pel Seminari de Motivació i Lideratge que impartirem dins del XII Fòrum de Joves Emprenedors que es realitzarà els propers 10. 11 i 12 de juliol a Terrassa. Us animo a mirar la web .. http://forumemprenedors.com/

- La p..unyetera crisi econòmica que tenim a sobre està fent realment forats molt grans al mercat i tots n’estem patint les conseqüències, ara una sola cosa positiva podem trobar, i es que s’acabarà tard o d’hora.

Tot això m’ha vingut a la ment a llegir la frase que us deia abans i que és la següent

“Sols hi ha una força motriu. El desig” Aristòtil

Quanta raó i que certa que arriba a ser!!! ... El desig, allò passional que fa que lluitem cada dia per allò volem assolir, o que fa que siguem lluitant fort en moments de crisis, és el que es la força motriu que ens ha d’ajudar a tots plegats ... i més en moments com ara.

Si si .. desig, passió, motivació, energia, liderar, emprendre, etc ... aquests son realment els “carburants no contaminants” que ens fan moure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada