dimecres, 26 d’agost del 2009

Binomi: Blanc versus Negre

Avui per la tarda he anat a jugar a Pitch and Put a Bellpuig amb un amic de joventut que havíem jugat junts fa 20 anys al Club Handbol Igualada i ha estat evidentment, una vetllada plena de records, riures i com no, reflexions.

En una d’aquestes hem començat a parlar de la relació amb els clients perquè els dos estem en el món de la venta i es llavors quan li he comentat el post de fa dies en que deia si recordeu, que el client no l’hem de veure com el rei, sinó com el porc ... :)

http://albertriba.blogspot.com/2009/01/el-client-ja-no-s-el-rei-lhem-de-veure.html

Ja mentre baixàvem amb cotxe hem recordat cadascú una experiència i això m’ha fet pensar amb un altre “Binomi” per al meu blog .. “Blanc versus Negre

I què vol dir això a part de dos colors?

Doncs anem-hi.

El Pep m’ha comentat un experiència fa anys, quan va tenir un pollastre brutal a la feina i el pobre no sabia com tirar-ho endavant però es va trobar amb una persona de confiança i després d’explicar-li el problema va dir-li

Pep, un problema és una oportunitat de quedar bé” ... i quanta raó, d’una situació negre en treia una situació molt més clara i nítida!

L’altre experiència era meva, quan fa anys un client ens va fotre a un company (per dir-ho d’alguna manera) i a mi una "bronca descomunal” ... d’aquelles que recordes tota la vida, però al cap d’uns dies, quan el vaig tornar q veure em va dir:

Albert, quan tinguis una situació difícil, ficat sempre als dos extrems, el millor i el pitjor, perquè llavors moure’t pel centre et serà més fàcil” .. és a dir, altre cop blanc i negre

Han passat els anys, hem après moltes coses però una de les més important he après es que en aquesta vida, el ventall de colors és molt ampli, que entre el Blanc i el Negre hi ha un espectre molt gran, i de la capacitat d’identificar tots aquests colors, hi ha un dels valors diferencials de com veiem i vivim la vida.

O sigui amics, ja sabeu tots, “porteu sempre a la maleta un estoig de colors perquè amb dos no n’hi prou” ... i recordeu ... els colors vius acostumen a ser més cridaners!! ... :)

Gràcies Daniel (el client de la bronca) i Gràcies Pep per la partida ... la repetirem!

1 comentari:

  1. Hola Albert,

    Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

    Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel bloc!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina