divendres, 26 de desembre del 2008

JCI: Quina troballa mare meva?

Avui he anat a fer una cervesa amb en David Badia, una persona que alguns de vosaltres coneixeu de la Jove Cambra! .. i vull aprofitar per dedicar-li un Va per tu del meu Blog, perquè gràcies a ell he conegut i gaudit de la Jove Cambra!

Entrar a explicar-vos que es Jove Cambra als que no la coneixeu es una cosa llarga i dura, però que es pot resumir molt fàcilment dient lo següent.

un lloc on aprendre a emprendre, i sobretot, aprendre de grans talents i fer grans amics

Sols dir-vos ...

- Mireu http://www.jcigualada.org/
- Mireu http://www.jci.cat/
- Mireu http://www.jci.cc/
- Mireu http://www.youtube.com/ i fiqueu JCI o Junior Chamber International o JCI

Perquè el Va per tu pel David?

Doncs, l’any 1999 i 2000 em van explicar l’entitat però no hi vaig creure gaire, però l’any 2001, l’any que es va fer el Congrés Nacional i on vaig conèixer en David quelcom va canviar una mica, ja un dia a la Plaça de l’ajuntament em va convèncer a entrar a l’entitat i participar en el projecte que la Creu Roja Anoia ens va demanar col·laborar, un projecte que un altre dia us explicaré!

En resum .. Moltes gràcies David per convencem per entrar en aquesta casa!!!

1 comentari:

  1. Gràcies per les teves paraules! Tot i que haig de dir que si vols bona collita cal sembrar en bona terra i els fruits són garantits.

    Això Albert ho ha notat l'entitat de la Jove Cambra Internacional des dels inicis fins ara amb la teva entrega i constància. Primer a Igualada amb la gestió i després amb la formació a molts altres llocs i persones del país.

    Segueix endavant amb aquesta empenta que et caracteritza i s'encomana als que t'envolten.

    ResponElimina