divendres, 5 de desembre del 2008

Seminari: Les 10 Sagetes de l’Emprenedor

A tothom ens agrada jugar, aprendre mentre fem i sobretot, ser capaços de veure els errors que realitzem, per tal de poder-los millorar en un futur. Aquest concepte d’aprenentatge, es que el famós “learning by doing” de la nostra entitat, la Jove Cambra http://www.jci.cat/ i que fiquem en pràctica al Seminari “Les 10 Sagetes de l’Emprenedor

I que s’explica en aquest seminari?

Doncs que molts de nosaltres, en algun moment de la nostra vida, com a emprenedors hem tingut la capacitat de tenir “idees” que creiem que calen en la nostra societat. Poden ser idees de solidaritat, de comunitat, empresa, esportives o d’altres de les quals en una fase inicial ens “enamorem d’elles” i creiem que realment val la pena lluitar per tirar-les endavant tant bon punt com aquestes mateixes acaben de sortir a la llum.

En aquest seminari, “Les 10 Sagetes de l’Emprenedor” explicarem quines són aquells conceptes, pautes i preguntes que cal que ens fem sempre que tinguem una idea, projecte, activitat o empresa que vulguem tirar endavant.

Si voleu participar en alguna propera edició, o voleu impartir-ho al vostre territori, només cal que ens envieu un mail i us anirem informant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada