diumenge, 14 de desembre del 2008

Viatge a Alacant


Acabo de fer ficar la rentadora, secadora i planxar la roba per marxar d’aquí una estona cap a Alacant i Murcia on estaré tota la setmana.

Agafaré el cotxe i no el vaixell, seguint la metàfora que us vull explicar, una metàfora d’en Lair Ribeiro, un neuropsicòleg brasiler resident a Estats Units que diu.

El lloc mes segur per un vaixell es al port, però la seva finalitat no es aquesta

Molts cops busquem el lloc mes segur on podem estar, a casa dels pares, un treball de funcionari, amagats al despatx, etc .. però això no vol dir que sigui on hem d’estar.

Per això cal ser conscients molts cops de que ens toca o volem fer realment, i sobretot, saber que es el que hem de fer realment ..

En el meu cas .. agafar el vaixell Ford Focus CM i navegar autopista A7 cap a Alacant, a visitar clients, clients, clients .. setmana divertida segur!

6 comentaris:

  1. Albert, ets un esperit en moviment, enèrgic ... Bon viatge en el teu "vaixell de quatre rodes" i que et porti a l’horitzó volgut, de port en port, … de client en client, … camí de « La prosperitat », llibre ben interessant del Sr. Ribeiro, on ens parla del principi de les finalitats i els objectius ...

    ResponElimina
  2. Merci per anar seguint el meu blog .. i si si .. interessant aquest Sr Ribeiro ..

    ResponElimina
  3. M'ha agradat la metàfora.
    Molt inspiradora, sí senyor.

    ResponElimina
  4. Merci a tu Lluïs per llegir-me, i segur que el vaixell de la Jove Cambra de Barcelona l'any 2009 navegarà fort, segur i ben encaminat

    ResponElimina
  5. M´has fet veure que l´empreneduria és un estat que perdura i no una professió; ademés ha estat un any "durillo" i entre km´s i km´s de viatge en el "vaixell Kinetical" em passat situacions devant de clients de tots tipus.
    Només dir que es una maravella el poder ser Soci i Amic teu a la vegada, ja que poca gent pot tindre les dues coses. No canvïis mai.
    Només cal de tant en tant fer algún "Maigeri" per descarregar adrenalina.

    ResponElimina
  6. Ok desenvolupador .. ;) ... aguantar-me a mi en tants i tants km's tambe te molt de merit!!!

    Una abraçada i ja veuras quants ports visitarem .. ;)

    ResponElimina