dilluns, 8 de desembre del 2008

Opinió: Les butaques ?? Per tots es sabut !!


Avui he anat a fer un cafè tot sol com faig molt sovint, per estar tranquil i així poder degustar-lo tot llegint algun diari, però llegint-ne un parell, m’he encès!

Perquè? Per tots es sabut !!

Per tots es sabut, que la situació econòmica en que ens trobem immersos no es del tot favorable, per no dir gens.

Per tots es sabut, que el present econòmic i social del nostre territori, ha de ser també liderat per la gent jove, gent de 20 a 40 anys que assumeix i haurà d’assumir rols mes importants en molts punt de la nostra societat.

Per tots es sabut que som un territori amb història industrial i tothom s’omple la boca de sector terciari, sector TIC, turisme rural, aeròdrom, etc ... però hem de ser conscients que això no es fa només construint edificis.

Per tots es sabut, que hem de ser capaços de construir un entorn favorable, però sempre amb un to constructiu i amb ganes de compartir, independentment de colors polítics, colors associatius, colors d’organitzacions econòmiques, etc

Per tots es sabut, que trobaríem molts mes exemples similars, malauradament.

Però em pregunto?

Les butaques perquè són?
Qui s’hi asseu?
Qui hi haurà assegut d’aquí un temps?
Estarem a temps?

En resum, com deia un bon amic meu ..

“Albert, l’èxit de la formació, es que les butaques estan ocupades per alumnes”


1 comentari:

  1. Albert,
    Per tots és sabut, que les butaques no estan ocupades per alumnes, sinó per espècimens que es perpetuen en elles, fins que seure-hi-hi sense posar-hi desodorant és impossible doncs fan pudor de suat i de florit.
    Per tots és sabut que els que seuen a les butaques intenten alliçonar el ramat, i esperar que no pensi massa, ja l'hi diran ells el que na de pensar, no fos cas que comenci'n a cobejar les seves butaques.
    Per tots és sabut que el bestiar de les butaques, no han sigut mai bons alumnes ni exerciran mai de mestres, perquè sense la butaca no son res.
    Per tots és sabut, que fins que no hi hagi una societat civil que qüestioni, aquesta usurpació de butaques, les coses no aniran, dons del que es tracta és d'ocupar no de fer us.

    ResponElimina