dijous, 24 de setembre del 2009

La creació d’atmosferes

De petit el meu pare em va inculcar l’amor i respecte vers als animals, ja sigui tenint gàbies grans amb molt ocells de diferents races, criant periquitos ... també caçant pardals o caderneres per deixant-los anar després al camp i fins tot, animant-ne a participar activament a una petita granja teníem a l’escola ... que en dèiem el Zoo de les Maristes ... :) ...però ... encara recordo una cosa em va dir:

“Albert, els homes som pitjors que els animals perquè ells s’adapten el medi i l’home es capaç de canviar el medi perquè s’adapti a ell, moltes vegades sense cap mena de miraments”

Amb tot això que vull dir i com carai lliga amb “La creació d’atmosferes” ?

L’ésser humà té la capacitat de relacionar-se entre sí i sobretot, la capacitat de crear vincles entre ells ja sigui per motivacions varies, com personals, professionals, emocionals o de qualsevol altre tipus ... tot creant i satisfent el tercer esgraó de la piràmide de Maslow ... l’Afiliació.

On ens afiliem normalment?

Doncs ho acostumem a fer a llocs on els objectius d’aquesta organització o grup de gent estan més o menys alineats amb la nostra visió, desitjos o ganes de fer coses, fet que fa que aquest vincle entre persones es pugui anar enfortint.

D’enfortir-se dependran moltes coses com el lideratge de l’organització o el seu màxim responsable, l’acompliment de les expectatives del que es vol afiliar, de la capacitat de comunicar correctament els que vol cadascú, etc ... però sobretot, de ser capaços de “crear atmosferes” i espais que provoquin benestar i satisfacció. Benestar i satisfacció en molts punts, des de conèixer nova gent, d’aprendre nous conceptes i noves experiències, d’ampliar horitzons ..... “Apropar el futur”?

Avui precisament ha començat la Fira Multisectorial d’Igualada on d’una d’aquestes atmosferes amb les quals tinc el goig de conviure, la Jove Cambra, presentarà una nova atmosfera que espero pugui ser interessant i aporti molt a Igualada i Comarca ... l’Empren-t@

M’hi afiliaré! .. i vosaltres a que espereu??

Serà esperem una nova Atmosfera que aglutinarà a tots aquells emprenedors i intraemprenedors de la comarca, per tal que plegats, puguem enfortir la Xarxa i Esperit Emprenedor de l’Anoia, perquè tots junts podem aconseguir que sumant 2+2, ens doni 5

Gràcies JCI per seguir creant Atmosferes i sobretot, seguir interactuant amb el vostre entorn per millorar-lo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada