divendres, 6 de febrer del 2009

Middle Town,7h i 5th Avenue, Empire Estate i partit NBA

Com heu vist al missatge anterior, aquest matí a les vuit ja era a a l’hotel i per sort m’han deixat entrar a les 10.00, llavors mentre he mirat d’anar a comprades entraders pel partit d’avui amb poc d’èxit i a visitar una mega botiga de Tecnologia ... http://www.bhpotovideo.com/

A les 10.00 he anat a hotel a descansar un estoneta però a les 11.00 ja era de peus a terra per recórrer la 7fh Avenue, passar per Broadway i TimeSquare, fins a Central Park però llavors he baixat tota la 5th Avenue fins a l’Empire Estate Building, on he pogut fins a dalt de tot.

Ja cansat perquè eren prop de les 16:00 he tornat a l’hotel per anar a veure si trobava algun lloc de connexió a internet, però mala sort! .. llavors he pensat quan tornava a l’hotel de tornar a mirar si les taquilles del Madison Square Garden eren obertes i qui saps, poder ara així trobaria entrades pel partit.

Sort que ho he intentat,perque hi havia una cua petita, m’he ficat dins i ens han fet esperar quasi 90 minuts per dir-nos que estem de sort i que podrem comprar l’entrada ... i mira, havia d’aprofitar l’oportunitat de veure un partit NBA i com aquests ... el Celtics de Bostons i el New York Nicks no es pot veure qualsevol dia.

Ara ja són les 11.00 de la nit, estic molt cansat però miro de deixar això enllestit per a veure si puc penjar-vos-ho al blog!

Com diuen aquí “Enjoy this game

Dema mirare de fer tota la zona de Chinatown, Little Italy, Soho, etc .. ja us explicare

De moment us adjunto dues fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada