dijous, 19 de febrer del 2009

Progrés i felicitat dels nens?

Avui ha finalitzat el Mobile World Congress i tot just he llegit una frase que vull compartir amb vosaltres, i que em fa tornar a certs temes he tocat al Blog dies enrere.

El progrés fa feliç?
Quina és la felicitats dels nens?
Tots els nens els fa feliç lo mateix?

Tot això ha vingut donat ja que he llegit una frase que encaixa amb tot això, i que en Albert Einstein deia.

“La paraula progrés no té sentit mentre hi hagi nens infeliços”

Anys enrere aquesta frase poder tenia molt de sentit o per alguns de vosaltres poder encara en té, però una cosa clara avui en dia és que el progrés ajuda a millorar moltes coses de la nostra vida i de la nostra societat, i aquesta ... arriba d’una manera o altre a una important part de la societat.

També és cert que quan nosaltres érem petits, amb un casc de la guerra de la galàxies i poc més érem molt feliços, però avui en dia, ho tenen la càmera de fotos de la Hellow Kitty o mil coses, no són tant feliços.

Per la part més de debat, la vaig viure en persona quan vaig anar a l’Índia, on els nens petits, tenien sempre un somriure a la boca, poder perquè eren feliços amb lo que tenien o més ben dit, poder eren feliços perquè no sabien que no tenien?.

Sigui el que sigui, sense progrés segur que ni ens estaríem plantejant això no?

En resum .. el progrés cal però cal pensar que els nens d’aquí siguin feliços amb menys, i els nens d’allà, puguin ser feliços perquè sàpiguen que tenen quelcom

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada