dimecres, 4 de febrer del 2009

Primera jornada complerta a Microsoft - Redmond

A les 7.15 del matí, amb una puntualitat britànica, ja estàvem entrant tots a l’autobús per anar direcció a l’edifici EBC – Exhibition Business Center que Microsoft té a la ciutat de Redmond. Perquè us feu una idea es una ciutat on Microsoft hi té més de 100 edificis i on hi treballen prop de 25.000 persones.

Hem tingut un esmorzar ràpid i mentre menjàvem ja començaven les presentacions de la jornada, al igual que mentre hem dinat, ens han deixat parar cinc minuts per agafar la teca del catering i tot menjant, una altre ponència i aquesta de BizTalk.

La jornada ha estat molt intensa ja que han passat prop de deu persones diferents explicant propostes, eines, exemples, etc. . de tot al voltant de la mobilitat. Algunes d’elles han estat molt bé i algunes d’altres no tant .. com sempre acostuma a passar.

Un cop finalitzat a la tarda, ens han dut a la botiga de Microsoft oberta al públic i ens han donat un passi especial per entrar a la botiga d’empleats, on podíem comprar software o hardware (m’he comprat una webcam petita i un ratolí amb passa diapositives integrat en el mouse).

També hem entrat a visitar el Museu que tenen ficat dins d’aquest edifici encaminat principalment als visitants, i on hem pogut fer-nos fotos amb la família Microsoft (en cartell es clar) i també experimentar, jugar i flipar una mica amb el Sourface, una passada d’equipament amb unes potencialitats brutals.

Ara anem a sopar amb la tropa i demà serà un altre dia

Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada