dijous, 5 de febrer del 2009

Segona jornada a Redmond

Sobre el mateix timming d’ahir, a les vuit del matí ja estàvem esmorzant a la sala i escoltant la primera xerrada sobre temes de Unified Communications, Dynamics – Nav, Sony Eriksson, etc ...

La jornada d’avui ha estat un xic mes suau però també deunido, però bueno, aquests americans comencen d’hora, van a tope, el rellotge enganxant i sempre ajustant-se al temps .. hagis acabat o no d’explicar lo teu, el teu temps s’ha acabat!!

Ara estem per l’hotel fins les 19 que anirem a sopar tota la gent de la convenció perquè demà al matí ja marxen els holandesos i els delegats espanyols tenim una sessió de treball, també a Redmond amb un dels capos de Marketing.

Per cert .. com que no hi ha cap foto d’avui, us ficaré una foto del sopar que vam fer ahir i un previ, que ens van dur a visitar unes fàbriques de cervesa, i com no, aquests americans ratllen a vegades lo freaki i a més, es pensen són els inventors de la birra ... però ...

Ja els hi podem anar darrera que tenim molt a aprendre d’ells

Fins demà si puc .. ;) ... que un cop acabem al matí, vaig cap a l’aeroport a agafar l’avió (suposo hi arribaré sobre les 17.00) cap a Nova York (surto a les 23.00) i en principi arribo a sobre les 7.00 del matí.

1 comentari:

  1. nano soc el Francesc, el teu germà, com v aper aquí? que ho passis bé.

    ResponElimina