dimecres, 11 de febrer del 2009

Què és això de Jet Lag ?

Aquest matí he arribat a les 9.00 del matí a l’aeroport de Prat, després de prop de nou hores de vol, tot finalitzant un dels viatges més guapos que he pogut realitzar fins ara, ja que he pogut compaginar temes de feina a Seattle amb temes de lleure a Nova York.

Certament el ritme es fort i penses que t’agafarà el famós Jet Lag, però de moment no m’ha vingut a veure, suposo perquè des de que he arribat no he parat, de ficar rentadores, secadores, contestar correus personals, de feina, ficar-me al dia del Blog, parlar amb veïns, anar a comprar al super per omplir la nevera, etc ...

Vull també donar-vos les gràcies als que heu anat mirant el blog aquests dies (sigueu nous visitants habituals o nous) i espero, que els continguts d’ara endavant us vagin seguint agradant com alguns de vosaltres m’heu transmès.

Per ficar música a aquesta gran ciutat, us adjunto aquest video he trobat per Youtube,on la cançó us sonarà segur i algunes imatges també. I si, algun dia prometo ficar video fet per mi .. ;)

1 comentari: