diumenge, 25 de gener del 2009

JCI 2009: No deixeu mai de somriure!


Aquest cap de setmana, companys i amics de les Joves Cambres de Catalunya hem viscut l’assemblea de Traspàs de President i Junta del 2008 al 2009 la ciutat de Vic!

Molts d’ells han finalitzat “un any” on han pogut liderar l’entitat ja sigui local o nacional i fins i tot internacional .. però sense temps d’acabar, de pair l’èxit o fracàs, comença el nou any amb nous lideratges, nous equips, nous reptes i nous aprenentatges .. etc .. i sobretot .. mils de somriures!

Per altra banda, avui he estat al pavelló de Les Comes per temes de l’handbol, que com sabeu alguns de vosaltres, és el meu esport tot i que actualment no el practico i només estic en junta del club .. però no he vist tants somriures, ans al contrari.

Tot això, al veure la foto l’amic Carles ha ficat al Facebook i recordar la frase va dir l’Isidre Esteve a un amic seu poc després del fatídic accident ...

“No deixis mai de somriure”

Perquè com diu la Wikipedia ...

"El sonreír no solo cambia la expresión de la cara, sino que también hace que el cerebro produzca endorfinas que reducen el dolor físico y emocional y proveen una sensación de bienestar"

1 comentari:

  1. Quan tornes a veure gent de Jc, es fàcil continuar somrient, pq la majoria transmèten felicitat...la felicitat de la que tbé ens va parlar el Sr. Mussons al curs de Coaching emocional! Un curs que va triunfar!
    Somriu!

    ResponElimina