dilluns, 19 de gener del 2009

JCI Igualada amb el 3er Congrés Catalanista

El proper dimarts, 27 de gener de 2009, a les 20:00 a l’Escola d’Adoberia (EUETII), a la Plaça del Rei, 1, tindrà lloc la presentació oficial, a Igualada, del 3r Congrés Catalanista (http://www.congrescatalanista/).

Durant els mesos de novembre de 2008 i gener de 2009 s’han dut a terme diferents presentacions territorials d’aquest congrés, essent la darrera la que es durà a terme a Igualada, la propera setmana.

L’objectiu del Congrés és debatre amb ‘la gent del carrer i la societat civil’ una sèrie d’inquietuds col·lectives per al futur de Catalunya: immigració, educació, empreses catalanes, llengua i valors,...

Per això, i entre els mesos de febrer i juny, i repartit per diferents ciutats de Catalunya, entre elles Igualada, els congressistes es reuniran per a debatre sobre tots aquests temes agrupats en 4 àmbits de treball:

· Llengua i cultura
· Valors i societat
· Economia i innovació
· Política

El Tercer Congrés és impulsat per Acció Catalanista (amb en Josep Espar Ticó al capdavant) i compta amb la participació i adhesió de moltes associacions i entitats com la Universitat Catalana d’Estiu, el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, el Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Cercle d’Estudis Sobiranistes o la Jove Cambra Internacional Catalunya, entre d’altres.

En el cas de l’Anoia, la coordinació territorial és a càrrec de la Jove Cambra Internacional Igualada, amb en Ramon Costa, com a congressista i membre de l’organització territorial.
La presentació estarà presidida per l’Assumpta Fargas, Rectora de la Universitat de Vic i comptarà, entre d’altres, amb la participació del periodista Josep Puigbó, portaveu del Congrès, i dels seus vicepresidents, en Jaume Sobrequés, Jordi Sales i Jordi Cuixart.

Per a mes informació, podeu contactar amb Ramon Costa rcosta@ekips.net 637 79 40 72

Mes informació a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada