divendres, 9 de gener del 2009

Les actituds no es poden imitar

Avui aquest matí a RAC1, al programa de El Món a RAC1, hi havia com a col·laborador habitual dels dijous, el professor de l’escola de negocis ESADE, en Carles Torrecillas, famós per ser membre del Jurat del problemàtic concurs de TV3 Emprenedors.

Ha sorgit una frase que m’ha agradat molt i considero es important que tinguem tots presents, ja que va molt vinculat a les actituds, i més essent un moment com l’actual.

“Les actituds no es poden imitar”

Frase molt bona realment ... diguem-ne que ens ve a transmetre lo que sempre et diuen quan comences a treballar o inicies un nou projecte ... “sigues com ets

Un dels errors de molta gent es voler imitar a algú, ja sigui en la seva vestimenta, en el parlar, en el gesticular, etc .. però llavors sembla un clarament “Copy Paste de Windows” i tot perd la seva naturalitat.

Per tant .. no copiem! .. observem, mirem i analitzem que veiem de bó en els altres per tal de veure, si podem aplicar-ho o encaixa amb la nostra manera de fer, però sobretot, tenint sempre present.

“Les actituds no es poden imitar”

Us adjunto link de la seva participació avui al programa

http://www.rac1.org/elmon/?p=9898


2 comentaris:

  1. ...ser un mateix i actuar amb naturalitat, es la clau de l'èxit!

    les actituts positives dels altres ens ajuden a crèixer i a pujar la autoestima, evidentment no es copien però d'alguna manera se't encomana el saber estar bé... i les negatives tbé ens servèixen per intentar no caure en el error de repetir-les.

    ResponElimina
  2. Mirem de cridar sempre les positives, perquè les negatives ja venen soles, i millor que les rebem a punt .. :)

    ResponElimina