divendres, 30 de gener del 2009

Poques coses són importants!

El motiu d’avui és compartir amb vosaltres un mail vaig rebre ahir d’un client, quan li vaig haver d’enviar un mail per cancel·lar una reunió teníem convocada per avui divendres. Em va contestar:

Albert, hay pocas cosas importantes en la vida y debemos estar por ellas

Ben cert tot això i segur hi pensem molt sovint, però el dia a dia fa que no ens hi parem mai a pensar bé, i a vegades cal viure algun sotrac a prop per fer-te para a analitzar.

Què ha passat?

Doncs que en pocs dies, dues persones molt estimades per a mi han viscut una situació personal i familiar molt dura d’un difunt, però sobretot, difunts massa joves perquè els arribés l’hora encara.

Tot i això et fa pensar molt i sobretot reflexionar realment sobre això “Que poques coses són importants, i les importants cal cuidar-les

Ja no entraré a dir si creure en segons qui o segons que, però sobre lo que si diré, és que per molta fe, molta vocació o molta coherència, sempre hi coses que no s’entenen, i per molt que t’esmeris, no tenen raó de ser ni d’entendre.

L’únic que podem fer els que estem al voltant d’ells, és transmetre que estem amb ells, prop d’ells com l’alè, però sobretot, sense envair el seu espai ni el seu temps.

Recordeu sempre

“Poques coses són importants, i les importants cal cuidar-les”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada